Champagnetoren huren in Bodegraven-Reeuwijk

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Bodegraven-Reeuwijk? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Bodegraven-Reeuwijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Bodegraven-Reeuwijk? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het gelijk duidelijk wie het evenement organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Bodegraven-Reeuwijk

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home