Champagnetoren huren in Boekel

Een champagnetoren huren in Boekel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Wat zijn de opties van een toren huren in Boekel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Boekel? Dan zijn er uiteenlopende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Oftewel: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Boekel

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Boekel Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home