Champagnetoren huren in Borger-Odoorn

Wil je ook een champagnetoren huren in Borger-Odoorn? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardag, personeelsfeest of ander event? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Borger-Odoorn

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Borger-Odoorn wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Borger-Odoorn

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Borger-Odoorn of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home