Home » Champagnetoren huren in Borne

Champagnetoren huren in Borne

Een champagnetoren huren in Borne? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw feestje nog leuker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Borne?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Borne wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Borne

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Borne? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home