Home » Champagnetoren huren in Borsele

Champagnetoren huren in Borsele

Wil je ook een champagnetoren huren in Borsele? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Borsele

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Borsele wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Borsele

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Borsele? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Borsele Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home