Home » Champagnetoren huren in Boxmeer

Champagnetoren huren in Boxmeer

Wil je ook een champagnetoren huren in Boxmeer? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw event.

Keuzes champagnetoren huren in Boxmeer

Wil je ook een champagnetoren huren in Boxmeer? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er erg vakkundig uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Boxmeer

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Boxmeer of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home