Champagnetoren huren in Boxtel

Wil je ook een champagnetoren huren in Boxtel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glaasje bubbels maak je jouw feestje nog specialer. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Boxtel

Wil je ook een champagnetoren huren in Boxtel? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Boxtel

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Boxtel? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Boxtel? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home