Home » Champagnetoren huren in Breda

Champagnetoren huren in Breda

Wil je ook een champagnetoren huren in Breda? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Breda

Wil je ook een champagnetoren huren in Breda? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Breda

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home