Champagnetoren huren in Brielle

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Brielle? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Brielle

Wil je ook een champagnetoren huren in Brielle? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens overal plaatsen. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Brielle

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Brielle? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home