Champagnetoren huren in Bronckhorst

Een champagnetoren huren in Bronckhorst? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas bubbels maak je jouw event nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Bronckhorst

Wil je ook een champagnetoren huren in Bronckhorst? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Bronckhorst

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home