Home » Champagnetoren huren in Brummen

Champagnetoren huren in Brummen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Brummen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw event nog feestelijker. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Brummen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Brummen? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Oftewel: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Brummen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Brummen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home