Home » Champagnetoren huren in Brunssum

Champagnetoren huren in Brunssum

Een champagnetoren huren in Brunssum? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje champagne is een echte toevoeging voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Brunssum?

Wil je ook een champagnetoren huren in Brunssum? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Brunssum

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Brunssum? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Brunssum of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home