Champagnetoren huren in Bunnik

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Bunnik? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Bunnik?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Bunnik wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Prijs champagnetoren huren in Bunnik

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Bunnik? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home