Champagnetoren huren in Bunschoten

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Bunschoten? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardag, jubileum of ander feest op de agenda? Pak dan zeker uit. Met een glaasje bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Bunschoten

Wil je ook een champagnetoren huren in Bunschoten? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Bunschoten

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Bunschoten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Bunschoten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home