Champagnetoren huren in Buren

Wil je ook een champagnetoren huren in Buren? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Buren

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Buren wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er super vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Buren

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home