Home » Champagnetoren huren in Capelle aan den IJssel

Champagnetoren huren in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Capelle aan den IJssel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardag, huwelijk of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw event nog specialer. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Capelle aan den IJssel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Capelle aan den IJssel? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Capelle aan den IJssel

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home