Champagnetoren huren in Castricum

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Castricum? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glas champagne maak je jouw feestje nog leuker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Castricum

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Castricum wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Castricum

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Castricum? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home