Champagnetoren huren in Coevorden

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Coevorden? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander feest? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Coevorden

Wil je ook een champagnetoren huren in Coevorden? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Coevorden

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Coevorden? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Coevorden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home