Home » Champagnetoren huren in Cranendonck

Champagnetoren huren in Cranendonck

Wil je ook een champagnetoren huren in Cranendonck? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Cranendonck?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Cranendonck wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Cranendonck

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home