Champagnetoren huren in Cromstrijen

Een champagnetoren huren in Cromstrijen? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Cromstrijen

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Cromstrijen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Cromstrijen

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Cromstrijen? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home