Home » Champagnetoren huren in Cuijk

Champagnetoren huren in Cuijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Cuijk? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Cuijk

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Cuijk wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Cuijk

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Cuijk of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home