Home » Champagnetoren huren in Culemborg

Champagnetoren huren in Culemborg

Wil je ook een champagnetoren huren in Culemborg? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Culemborg

Wil je ook een champagnetoren huren in Culemborg? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Culemborg

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Culemborg? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home