Champagnetoren huren in Dalfsen

Een champagnetoren huren in Dalfsen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er binnenkort een verjaardag, jubileum of ander event op de planning? Dan moet je dit flink vieren. Met een glas bubbels maak je jouw event nog specialer. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Dalfsen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Dalfsen? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Dalfsen

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Dalfsen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home