Home » Champagnetoren huren in Dantumadiel

Champagnetoren huren in Dantumadiel

Wil je ook een champagnetoren huren in Dantumadiel? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardag, jubileum of ander evenement op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Dantumadiel?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Dantumadiel wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Dantumadiel

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Dantumadiel? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Dantumadiel of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home