Champagnetoren huren in De Bilt

Wil je ook een champagnetoren huren in De Bilt? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je gauw een verjaardag, jubileum of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Keuzes champagnetoren huren in De Bilt

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in De Bilt wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het event organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Ook zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in De Bilt

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in De Bilt? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in De Bilt of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home