Champagnetoren huren in De Fryske Marren

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in De Fryske Marren? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in De Fryske Marren?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in De Fryske Marren wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in De Fryske Marren

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in De Fryske Marren? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home