Home » Champagnetoren huren in De Marne

Champagnetoren huren in De Marne

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in De Marne? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in De Marne

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in De Marne wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Ook zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in De Marne

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in De Marne? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in De Marne Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home