Champagnetoren huren in De Ronde Venen

Wil je ook een champagnetoren huren in De Ronde Venen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Pak dan zeker uit. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in De Ronde Venen

Wil je ook een champagnetoren huren in De Ronde Venen? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in De Ronde Venen

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in De Ronde Venen? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home