Champagnetoren huren in De Wolden

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in De Wolden? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in De Wolden

Wil je ook een champagnetoren huren in De Wolden? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke methode om een fles champagne open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in De Wolden

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in De Wolden? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in De Wolden Contacteer en we staan je graag te woord.Home