Champagnetoren huren in Delft

Wil je ook een champagnetoren huren in Delft? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een ware aanrader voor jouw evenement. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Delft?

Wil je ook een champagnetoren huren in Delft? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Delft

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Delft? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Delft Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home