Champagnetoren huren in Delfzijl

Wil je ook een champagnetoren huren in Delfzijl? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas bubbels maak je jouw evenement nog leuker. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Delfzijl

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Delfzijl wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Delfzijl

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Delfzijl? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Delfzijl Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home