Home » Champagnetoren huren in Den Haag

Champagnetoren huren in Den Haag

Wil je ook een champagnetoren huren in Den Haag? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw event. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Den Haag

Wil je ook een champagnetoren huren in Den Haag? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Den Haag

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Den Haag Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home