Champagnetoren huren in Den Helder

Een champagnetoren huren in Den Helder? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event? Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Den Helder?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Den Helder wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Den Helder

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Den Helder Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home