Home » Champagnetoren huren in Deurne

Champagnetoren huren in Deurne

Wil je ook een champagnetoren huren in Deurne? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw event. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Deurne

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Deurne wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Deurne

Een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Deurne? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home