Champagnetoren huren in Deventer

Een champagnetoren huren in Deventer? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Deventer

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Deventer wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Deventer

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Deventer? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Deventer of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home