Home » Champagnetoren huren in Diemen

Champagnetoren huren in Diemen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Diemen? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw feestje. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Diemen?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Diemen wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Diemen

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Diemen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 Home