Champagnetoren huren in Dinkelland

Wil je ook een champagnetoren huren in Dinkelland? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er gauw een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander event op de planning? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw feestje nog leuker. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Dinkelland

Wil je ook een champagnetoren huren in Dinkelland? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Dinkelland

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Dinkelland Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home