Champagnetoren huren in Doesburg

Een champagnetoren huren in Doesburg? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Doesburg

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Doesburg wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Doesburg

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Doesburg of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home