Home » Champagnetoren huren in Doetinchem

Champagnetoren huren in Doetinchem

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Doetinchem? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Heb je gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Doetinchem?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Doetinchem wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er super vakkundig uit.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Doetinchem

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Doetinchem? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Doetinchem of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home