Home » Champagnetoren huren in Dongen

Champagnetoren huren in Dongen

Een champagnetoren huren in Dongen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Dongen

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Dongen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Dongen

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Dongen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home