Champagnetoren huren in Dongeradeel

Wil je ook een champagnetoren huren in Dongeradeel? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, jubileum of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Dongeradeel

Wil je ook een champagnetoren huren in Dongeradeel? Dan zijn er verschillende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Kortom: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Dongeradeel

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Dongeradeel? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home