Champagnetoren huren in Dordrecht

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Dordrecht? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardag, jubileum of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw event. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Dordrecht

Wil je ook een champagnetoren huren in Dordrecht? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Dordrecht

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Dordrecht of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home