Home » Champagnetoren huren in Drechterland

Champagnetoren huren in Drechterland

Wil je ook een champagnetoren huren in Drechterland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Dan moet je dit flink vieren. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Drechterland

Wil je ook een champagnetoren huren in Drechterland? Dan zijn er veel mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Drechterland

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Drechterland? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Drechterland of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home