Champagnetoren huren in Drenthe

Wil je ook een champagnetoren huren in Drenthe? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Drenthe?

Wil je ook een champagnetoren huren in Drenthe? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Drenthe

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Drenthe Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home