Champagnetoren huren in Dronten

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Dronten? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Dronten?

Wil je ook een champagnetoren huren in Dronten? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Dronten

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Dronten? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home