Champagnetoren huren in Druten

Een champagnetoren huren in Druten? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne is een ware aanrader voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Druten?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Druten wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het evenement organiseert.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Druten

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Druten? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Druten? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home