Home » Champagnetoren huren in Duiven

Champagnetoren huren in Duiven

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Duiven? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit goed vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog specialer. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Duiven

Wil je ook een champagnetoren huren in Duiven? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Duiven

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Duiven? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home