Home » Champagnetoren huren in Echt-Susteren

Champagnetoren huren in Echt-Susteren

Een champagnetoren huren in Echt-Susteren? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Echt-Susteren

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Echt-Susteren wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Echt-Susteren

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Echt-Susteren? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Echt-Susteren of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home