Champagnetoren huren in Edam-Volendam

Een champagnetoren huren in Edam-Volendam? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw feest nog leuker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Edam-Volendam

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Edam-Volendam wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Edam-Volendam

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Edam-Volendam Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home