Home » Champagnetoren huren in Ede

Champagnetoren huren in Ede

Wil je ook een champagnetoren huren in Ede? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Ede?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Ede wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Ede

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Ede Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home